0 تا 100 مراحل نصب آسانسور – راهنمای جامع

مراحل نصب آسانسور

فرایند نصب آسانسور معمولا از مراحل مختلفی مانند بازدید و طراحی گرفته تا مونتاژ و اجرا تشکیل می‌شود. شرکت فنی مهندسی آروین تجارت با تکیه بر دانش و تجربه متخصصین این حوزه، بهترین خدمات را در این زمینه به مشتریان خود ارائه می‌دهد. در این مقاله، می‌خواهیم تمامی مراحل نصب آسانسور را بصورت کامل و صفر تا صد توضیح دهیم تا با فرایند تولید و نصب آسانسور آشنا شوید. در ابتدای کار مشاوره انجام شده و سپس طراحی و اجرای پروژه صورت می‌گیرد که به صورت زیر است:

مراحل نصب آسانسور: مشاوره و طراحی

در ابتدای امر، قبل از شروع هرچیزی، مشاوره انجام می‌شود تا نیاز مشتری مشخص شود. مواردی از قبیل نوع ساختمان یا محل نصب، تعداد توقف و طبقات و… مشخص شده و نقشه‌های as built یا چون ساخت محل نصب، برای طراحی پلان و نقشه آسانسور دریافت می‌گردد. مرحله بعدی از مراحل نصب آسانسور بازدید از محل است.

بازدید از محل

پس از اینکه فرایند مشاوره و بررسی نقشه‌های چونساخت ساختمان بررسی گردید، تیم فنی آروین تجارت، برای بازدید از چاه (چاله آسانسور) به محل اعزام شده و با بررسی محل به صورت دقیق و تخصصی، نوع آسانسور از قبیل آسانسور هیدرولیک، آسانسور کششی، آسانسور روملس و… مشخص می‌شود.

مراحل نصب آسانسور: طراحی

زمانی که بازدید از محل انجام شده و نوع آسانسور به‌طور کامل مشخص می‌شود، زمان طراحی اولیه آسانسور فرا می‌رسد. طراحی یکی از مراحل مهم نصب آسانسور است که باید به درستی و دقیق انجام شود. پس از طراحی اولیه، وارد مرحله نقشه کشی آسانسور می‌شویم که نقشه های آسانسور دقیق و اصولی، طراحی می‌شود. زمانی که این مرحله از مراحل نصب آسانسور به اتمام رسید، تمامی طرح ها و نقشه ها به کارفرما ارائه می‌شود تا ایشان تاییدیه نهایی را ارائه نموده و سپس وارد فاز بعدی می‌شویم.

آهن کشی

آهن کشی یا (Structure) مربوط به مرحله اسکلت بندی و استخوان بندی آسانسور است. تیم استراکچرز در این مرحله وارد عمل شده و باتوجه به نقشه ها و دیتیل های از قبل طراحی شده، سازه آسانسور را در محل بنا می‌سازند. این مرحله از مراحل نصب آسانسور نیز باید به درستی و با دقت بالا انجام شود تا در آینده، از خطرات و آسیب های احتمالی جلوگیری به‌عمل آید. خوشبختانه تیم فنی آروین تجارت با تجربه و مهارت بالا در این زمینه، به بهترین شکل مرحله آهن کشی را انجام می‌دهند و از این بابت، جای هیچ نگرانی نیست!

خرید قطعات مورد نیاز آسانسور

پس از آنکه آهن کشی و سازه اصلی در محل مورد نظر بنا شد، باتوجه به تاییدیه کارفرما، نقشه ها و طرح اصلی، نوع آسانسور  و… قطعات مورد نیاز برای نصب آسانسور، تهیه خواهد شد.

نصب درب و ریل

در این قسمت از مراحل نصب آسانسور، درب و ریل گذاری باتوجه به نوع آسانسوری که از قبل تعیین شده و طرح و نقشه، درب و ریل گذاری انجام می‌شود. ریل گذاری در مرحله اول و سپس درب ها (بجز درب همکف برای جایگذاری کابین) نصب می‌شود. پس از نصب درب و ریل، درصورتی که نوع آسانسور، دارای موتورخانه باشد، دال بتنی سقف اجرا شده و فضای مورد نیاز برای عبور سیم بکسل، کابل‌ها و… جایگذاری خواهد شد.

ارسال موتور و تابلوفرمان (مرحله مکانیکال)

مرحله به اصطلاح مکانیک کردن، مرحله ای است که تکنسین ها، موتور، سیم بکسل، کابین، گاورنر و دیگر قطعات مورد نیاز را در محل نصب نموده و سکوی بافر کف (ضربه گیر) در این قسمت از مراحل نصب آسانسور، اجرا و نصب خواهد شد. مراحل نصب مکانیکال آسانسور به شرح زیر است:

  • نصب موتور آسانسور
  • نصب شاسی موتور
  • نصب و اجرای کابین
  • فلکه هرزگرد
  • نصب پاراشوت و گاورنر

نصب موتور آسانسور

مرحله الکتریکال

پس از پایان مرحله مکانیکال و نصب تمامی اقلام موتوری، کابین، گاورنر، سکوی کف و … وارد مرحله ای به نام مرحله الکتریکال یا به اصطلاح مرحله راه اندازی می‌شویم. در این مرحله، تمامی برق دهی های مورد نیاز دستگاه اجرا شده، تابلو فرمان ها در محل تعیین شده نصب می‌شوند. پس از آن نیز شاسی های مورد نیاز و شاسی داخل کابین نصب شده و در نهایت ایمنی ها به اجرا خواهد شد. پس از پایان این مرحله، آسانسور به مرحله بهره برداری خواهد رسید. همچنین مراحل نصب الکتریکال و برق کشی آسانسور به صورت زیر است:

  • نصب تابلو سه فاز و تراول کابل
  • نصب شستی و شالتر
  • سنسور آهنربایی
  • جعبه روزیون

آماده سازی استاندارد های لازم و بهره برداری

پس از این که تمامی مراحل الکتریکال و راه اندازی، مطابق با نقشه ها و طرح های نصب آسانسور به پایان رسید، پروژه، برای استاندارد آماده سازی خواهد شد. در این مرحله، ثبت استاندارد برای پروژه توسط تیم فنی انجام شده و سپس از شرکت بازرسی مربوطه، برای بازرسی، اعلام موارد عدم تطبیق استاندارد و صدور تاییدیه استاندارد دعوت به عمل خواهد آمد.

در این قسمت از مراحل نصب آسانسور، بازرس مربوطه به محل اجرای پروژه آمده و تمامی مواردی که مغایر ب استاندارد ها و قوانین و مقررات است را اعلام نموده و تیم فنی، موارد را اصلاح خواهد کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات
خدمات ما

مقالات مرتبط

error:
اسکرول به بالا